SEVERINA NA SUDU, A MILANA NEMA NIGDE! Novi podaci o njemu ŠOKIRALI su advokata

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 16:00

SEVERINA NA SUDU, A MILANA NEMA NIGDE! Novi podaci o njemu ŠOKIRALI su advokata

Dogodile su se čudne izmene.

Severina Kojić jutros se pojavila na ročištu na Opštinskom sudu u Zagrebu, ovog puta zbog tužbe koju je protiv nje podneo Milan Popović zbog navoda u jednoj žalbi koju je u brojnim sudskim postupcima iznela Severina.

Na jutrošnjem ročištu na koje je Severina došla u pratnji advokata Mate Matića, nije se pojavila druga strana i sve je bilo brzo gotovo.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Međutim, zanimljiv je bio podatak da je sudu Milan Popović dostavio treću zagrebačku adresu, pa je advokat Matić ostao zatečen novom adresom.

“Svaka je sreća remek djelo.” 🙋🏻‍♀️ #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on May 16, 2020 at 4:41am PDT

Ovo nije nebitan podatak s obzirom na to da Severina i Milan Popović vode borbu za starateljstvu o zajedničkom sinu, a sud je doneo odluku da Milan Popović u potpunosti može imati starateljstvo nad sinom, pa sada ispada da u Zagrebu ima nekoliko adresa.

Severina je takođe u međuvremenu saznala da je Milanu Popoviću zatvoren račun u Zagrebačkoj banci na koji je trebalo da mu uplaćuje alimentaciju, pa sada ima otvoren račun u drugoj banci.

Poznata pevačica nije htela da komentariše naslove o problemima u braku s Igorom Kojićem, o čemu se takođe poslednjih dana piše u medijima.

BONUS VIDEO: Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.