Nestrpljivo očekivani spektakl: Severina se na bini ljubila s plesačicama pred prepunom Arenom

Izvor: Blic, 31.Mar.2013, 00:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestrpljivo očekivani spektakl: Severina se na bini ljubila s plesačicama pred prepunom Arenom

Popularna pevačica Severina Vučković održala je večeras veliki koncert u prepunoj Kombank areni na Novom Beogradu. Pesmom "Italijana", zvezda je započela nastup, tokom koga se ljubila sa devojkama, plakala i izazovno plesala.

Gužva se ispred Arene stvorila nekoliko sati pred početak koncerta i praktično je ovaj deo Novog Beograda bio blokiran za saobraćaj. Pretežno ženska publika, među kojom je bio i veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << broj dece, tiskala se oko ulaza u dvoranu.

Devojčice su uzbuđeno čekale u redovima i pevušile Severinine pesme. Koncert je počeo sa nešto više od pola sata zakašnjenja, a nakon pesme "Dobrodošao u klub" ređali su se hitovi "Uzbuna", "Lola" i drugi.

Nakon treće pesme, seksepilna Hrvatica, a doskora i srpska snajka, odnosno verenica biznismena Milana Popovića s kojim ima jednogodišnjeg sina Aleksandra, publici se obratila rečima:

- Šta je ovo, nemojte da vam mama da po guzi! Hajde svi da plešemo! Dobro veče, Beograde, dobro veče, lepi moji!

Pevačica je na sebi imala crni bodi sa korsetom, a noge su joj bile gole. Dok je plesala nazirala joj se zadnjica, što je izazivalo ovacije muških fanova.

Kako je saznao naš novinar sa lica mesta, obezbeđenje nije primetilo da li je u Arenu ušao Milan Popović, koji je navodno bio zakupio čitavu ložu za porodicu i prijatelje.

Ipak, obezbeđenje je primetilo da je sat i po pre početka koncerta na službeni ulaz ušao Goran Bregović.

- Puno vam hvala, napunili ste mi srce radošću. Nadam se da će vam se svideti naš mali program - rekla je Seve i zaigrala sa osmoricom plesača, koji su joj skinuli odeću, tako da je ostala samo u korsetu.

Pevajući "Mili moj" izvela je mini kabaretsku predstavu i prisutnima zagolicala maštu ljubeći se sa plesačicom.

U publici su bili i Jelena Karleuša, Ogi Radivojević, Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Minja Miletić, Vlada Stanojević sa devojkom, Marina Tucaković, Nevena Adžemović sa mužem, Sara Jovanović, Katarina Vučetić i druge poznate ličnosti.

Severina se rasplakala kada je publika bez prestanka skandirala "Seve, mi te volimo!". Između dva bloka pesama rekla je da uvek saoseća sa ostavljenim i nesrećnim ženama.

Dok je izvodila hit "Ostavljena" pevačica je na bini bila sa viskijem i cigaretom. Romantična atmosfera potrajala je uz "Pogled ispod obrva", a zatim je krenulo đuskanje uz "Gas, gas".

Koncert je završen "Italijanom", a utisci su podeljeni. Dok jedni smatraju da je nastup vredeo svake potrošene pare, drugi kažu da je Severina falširala i da nije bilo specijalnih efekata koji su najavljivani.

Seve je i sama rekla da neke pesme nije izvela baš najbolje.

- Znam da sam imala dosta propusta večeras, ali i kosa mi je stalno upadala u usta - požalila se ona.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severina priredila čaroban koncert prepunoj Areni: Hvala vam za ljubav (Foto)

Izvor: Svet plus, 31.Mar.2013

Severina Vučković priredila je Beograđanima pravi spektakl. Dugo očekivanim koncertom u Kombank areni pevačica je ispunila obećanje - bilo je zaista čarobno.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.