Gosti pozvani, datum utvrđen: Seve i Igor se venčavaju 21. novembra u Beogradu!

Izvor: Scandal.rs, 22.Sep.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gosti pozvani, datum utvrđen: Seve i Igor se venčavaju 21. novembra u Beogradu!

Severina i Igor su konačno odredili datum i mesto venčanja. Severinin tim imao je pune ruke posla i, dok poslednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle na štampanje.

“Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na venčanje godine ili ne”, tvrde svatovi pozvani na venčanje Severine Vučković (43) i Igora Kojića (28).

Ceremonija je u Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << zakazana za treću subotu u novembru. Prošle srede počelo je sa pravljenjem konačnog spiska gostiju, pa su širom Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja porodica Vučković i Kojić. Severinin tim naoružao se strpljenjem i, dok poslednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u štampu.

Istog dana mlađani Kojić otputovao je u Beograd kako bi preuzeo odgovornost za prvu fazu priprema oko najvažnijeg dana u njegovom i Severininom životu, dok je pevačica vikend provela radno u Makedoniji.

“Dugo su razmišljali o lokaciji za venčanje. Beli Dvor na Dedinju dugo je bio favorit obe porodice. Niko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske porodice Karađorđević, samo znamo da je to bila njena odluka”, kažu prijatelji bivšeg fudbalera, koji s nestrpljenjem iščekuju pozivnice na kojima će biti navedena tačna lokacija za venčanje.

Par je navodno zakupio jedan hotel u centru Beograda.

Mlada je potragu za idealnom haljinom počela pre nekoliko meseci kad je bacila oko na one s potpisom Vere Vang od 3.000 evra, kao i onu Oskara de la Rente, koja košta celih 10.000 evra. Kako prenosi hrvatski portal 24.sata, Severina se odlučila za kreaciju njene prijateljice Matije Vuice. Poznato je da je Splićanka poželela od Igora za venčani dar majicu s natpisom: ‘Volim Igora najviše na svetu’.

“Ako se budem udavala, Brega će mi sigurno biti kum”, rekla je ranije pevačica kojoj je bivši frontmen “Bijelog dugmeta” bio kum na jedinoj svadbi koju ima iza sebe – lažnoj.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.