Severina odabrala vjenčanicu: Svadba će biti 21. novembra

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Sep.2015, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina odabrala vjenčanicu: Svadba će biti 21. novembra

Kako pišu 24 časa, ceremonija je u Beogradu zakazana za treću subotu u novembru. Prošle srijede počeo se raditi konačan popis uzvanika pa su diširom Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja porodice Vučković i Kojić i dok posljednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u izradu.

Istog dana Igor Kojić je otputovao u Beograd kako bi preuzeo odgovornost za prvu fazu priprema oko ovog važnog događaja, dok je pjevačica vikend provela radno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u Makedoniji.

“Dugo su razmišljali o lokaciji vjenčanja. Bijeli Dvor na Dedinju dugo je bio favorit obe porodice. Niko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske porodice Karađorđević, samo znamo da je to bila njezina odluka”, rekli su prijatelji bivšeg fudbalera, koji s nestrpljenjem iščekuju pozivnice.

Severinina potraga za idealnom haljinom počela je prije nekoliko mjeseci, a navodno se ipak odlučila za kreaciju dizajnerice i njezine prijateljice Matije Vuice.

Od Igora je za vjenčani dar poželjela majicu s natpisom: “Volim Igora najviše na svijetu”.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Gosti pozvani, datum utvrđen: Seve i Igor se venčavaju 21. novembra u Beogradu!

Izvor: Svet, 22.Sep.2015

Severina i Igor su konačno odredili datum i mesto venčanja. Severinin tim imao je pune ruke posla i, dok poslednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle na štampanje.. “Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na venčanje godine ili ne”, tvrde svatovi...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.