Severina i Igor zakazali datum venčanja!

Izvor: Svet plus, 22.Sep.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Igor zakazali datum venčanja!

Dugo se spekulisalo da će venčanje Severine Vučković i Igora Kojić biti u novembru ove godine, a budući mladenci su konačno potvrdili. Datum venčanja i mesto na kom će proslaviti najsveččaniji dan konačno je određen!

"Imali smo samo 48 sati za donošenje odluke dolazimo li na venčanje godine ili ne", tvrde svatovi pozvani na venčanje Severine Vučković i Igora Kojića.

Ceremonija je u Beogradu zakazana za treću subotu u novembru. Prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << srede počelo je sa pravljenjem konačnog spiska gostiju, pa su širom Balkana neprestano zvonili telefoni prijatelja porodica Vučković i Kojić. Severinin tim naoružao se strpljenjem i, dok poslednji gosti nisu potvrdili definitivan dolazak, pozivnice nisu otišle u štampu.

Istog dana Igor Kojić otputovao je u Beograd kako bi preuzeo odgovornost za prvu fazu priprema oko najvažnijeg dana u njegovom i Severininom životu, dok je poplularna pevačica vikend provela radno.

''Dugo su razmišljali o lokaciji za venčanje. Beli Dvor u naselju Dedinje dugo je bio favorit obe porodice. Niko ne zna zašto je Severina odustala od rezidencije kraljevske porodice Karađorđević, samo znamo da je to bila njena odluku'', kažu prijatelji bivšeg fudbalera, piše portal ''Alo!''.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.