ACA LUKAS ODUVAO SEVERINU ZBOG GOVORA MRŽNJE - Odustao od dueta, pa joj poručio: MALO SE ZANELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2021, 14:41

ACA LUKAS ODUVAO SEVERINU ZBOG GOVORA MRŽNJE - Odustao od dueta, pa joj poručio: "MALO SE ZANELA!"

"Kada bude shvatila biće joj prekasno!"

Aleksandar Vuksanović poznatiji kao Aca Lukas odustao je od dueta sa Severinom Vučković zbog govora mržnje prema Srbima.

Pevač koji je sa koleginicom imao u planu da uradi hit, poručio je da od te saradnje nema ništa.

- Ja kao pevač poštujem sve nacionalosti jer svi oni dolaze na noje nastupe u kojoj god zemlji da pevam. Volim sve građane i ljude bez obzira koje su nacije. Koleginica se malo zanela u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svojim izjavama, a kada bude to shvatila biće joj prekasno. - rekao je Aca, pa dodao:

- Želim joj svu sreću, ali sa njom nemam nameru da sarađujem posle onakve izjave o našem narodu - poručio je Lukas.

Podsetimo, Vučkovićeva navodno optužila je Srbe da su genocidan narod i kako mediji prenose, odbila da radi sa ljudima koji ne priznaju navodni genocid u Srebrenici.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.