Mitrović joj dao ponudu koja se ne odbija

Izvor: 011vodič.com, 12.Apr.2015, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović joj dao ponudu koja se ne odbija

Seka Aleksić će se za nekoliko dana vratiti na muzičku scenu s novim albumom “Lek Za Spavanje”. Nakon 13 godina saradnje, Seka je odlučila da napusti “Grand” produkciju i da novi album izda za “City Records”.
– Dobila sam fenomenalne uslove na televiziji Pink. To je bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Punih 12 godina sam bila u “Grandu” i imala sam potrebu za promenom. To sam želela još pre >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << dve godine, ali sam se premišljala, hoću-neću… Ovog puta sam prelomila i odlučila da izdam album za “City records”. Imala sam potrebu da sve bude drugačije, a to ne može ukoliko ste na jednoj televiziji ili u jednoj izdavačkoj kući dugi niz godina – rekla je Seka za “Informer”, te ističe da nije zabranjena u “Grandu” zbog ovog transfera.

#Vesti Online
The post Mitrović joj dao ponudu koja se ne odbija appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.