Izvor: Blic, 03.Sep.2016, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kandidat za nečelnika Srebrenice Mladen Grujičić lakše povređen u saobraćajnoj nesreći

Srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić sinoć je lakše povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Bratunac – Srebrenica, saznaje “EuroBlic”.

Sve se navodno desilo nakon prvog predizbornog skupa i fešte u Srebrenici, na kojoj se jelo i pilo.

Grujičić je za “EuroBlic” potvrdio  da se nezgoda desila, ali tvrdi da alkohol nije uzrok izletanju i da on nije bio za volanom.

- To je opasna krivina izvan grada, na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kojoj vozači često izleću, jer nisu izgrađeni kanali pore puta, pa voda teče asfaltom. Prijatelj koji me vozio nije popio ni kap alkohola. O svemu postoji policijski zapisnik. To se nije desilo nakon skupa u Srebrenici, već pri povratku iz Bratunca, gde smo imali nekih obaveza - kaže Grujičić.

U CJB Bijeljina su nam potvrdili da se noćas u 1.50 dogodila saobraćajna nesreća  u mestu Vidikovac, na regionalnom putu Bratunac-Srebrenica kada je vozač automobila "ford fokus" V. S. sleteo sa puta. Na automobilu je nastala manja materijalna šteta.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.