Dodik sačekao prvi kontigent pomoći: Šta je sve Srbija poslala Republici Srpskoj za borbu protiv korone? (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 01.Apr.2020, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodik sačekao prvi kontigent pomoći: Šta je sve Srbija poslala Republici Srpskoj za borbu protiv korone? (FOTO)

Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pomoć u medicinskom materijalu koju je Srbija poslala Republici Srpskoj velika stvar za narod Srpske U Banjaluku je iz Srbije stigao prvi kontingent pomoći Republici Srpskoj u borbi protiv virusa korona. U kontigentu se nalazi pet kliničkih i pet transportnih respiratora, 30.000 epidemioloških maski N95, 2.000 zaštitnih odela, 200 >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << naočara i 50.000 rukavica, te lekovi.Kontingent pomoći dočekali su Milorad Dodik, srpski član Predsedništva BiH, Radovan Višković, predsednik Vlade Republike Srpske i Alen Šeranić, ministar zdravlja Republike Srpske.Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je pomoć u medicinskom materijalu koju je Srbija poslala Republici Srpskoj velika stvar za narod Srpske u borbi protiv virusa korona, ali i važna poruka za sve ljude u Republici Srpskoj.– Ne radi se samo o materijalnim sredstvima koje ćemo dobiti, a koja su veoma važna, nego i o saznanju da Srbija brine o Republici Srpskoj. Kako sam u razgovoru sa predsednikom Vučićem mogao da zaključim i po njegovim rečima – dok je Srbije biće i Republike Srpske i to želim da prenesem svim ljudima i u Republici Srpskoj – rekao je Dodik.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodik: Pomoć će ići tamo gdje je najpotrebnija

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Apr.2020

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je prvi veliki kontingent pomoći iz Srbije koji je stigao u Republiku Srpskoj u borbi protiv korona virusa veoma značajan za Srpsku da ojača svoje zdravstvene kapacitete.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Bravo! Od Primere milion evra za borbu protiv koronavirusa!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020

Španska fudbalska liga saopštila je danas da je prikupila 1,1 milion evra tokom humanitarnog festivala organizovanog za pomoć u borbi protiv korona virusa...Manifestacija je održana u nedelju uveče, a iz svojih kuća tokom četvoročasovnog programa uključivale su se brojne sportske zvezde, glumci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.