Bravo! Od Primere milion evra za borbu protiv koronavirusa!

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bravo! Od Primere milion evra za borbu protiv koronavirusa!

Španska fudbalska liga saopštila je danas da je prikupila 1,1 milion evra tokom humanitarnog festivala organizovanog za pomoć u borbi protiv korona virusa.

Manifestacija je održana u nedelju uveče, a iz svojih kuća tokom četvoročasovnog programa uključivale su se brojne sportske zvezde, glumci i pevači čime su pomogli da se prikupe sredstva za kupovinu medicinske opreme, ali i podržali navijače da ostanu u svojim domovima.

Prikupljeni novac koristiće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za kupovinu respiratora, zaštitnih maski, rukavica i odela.

Španska liga navela je da se više od 50 miliona ljudi uključilo u prenos, iz 180 zemalja sveta putem Jutjuba i Fejsbuka, kao i emitera lige.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.