Izvor: Blic, 05.Nov.2019, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Željko Komšić najveća prepreka formiranju Saveta ministara

Prošlonedeljna ponuda Milorada Dodika Bakiru Izetbegoviću i Draganu Čoviću da produže rok trajanja sporazumu iz avgusta o formiranju vlasti na nivou BiH još je na stolu. Kao što je poznato, Principima za formiranje vlasti BiH rok je zvanično istekao 5. septembra, a lider SNSD i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik predložio je da ga „ožive“ novim rokom od 10 dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NEĆU DA SE BLAMIRAM" Dodik poručio da neće inicirati sastanak sa Izetbegovićem i Čovićem

Izvor: Blic, 06.Nov.2019, 09:44

Lider SNSD Milorad Dodik rekao je da on sigurno neće biti taj koji će inicirati sastanak sa liderima SDA i HDZ koji su izborni pobednici u svom konstitutivnom narod, Bakirom Izetbegovićem i Draganom Čovićem, jer, kako tvrdi, interes njegove stranke za formiranje vlasti na nivou BiH u stalnom je...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.