Ruske diplomate imaju rok do sutra da napuste Grčku

Izvor: RTS, 12.Jul.2018, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruske diplomate imaju rok do sutra da napuste Grčku

Grčka je ruskim vlastima dala rok da do sutra pošalju dvoje svojih diplomata kući, rekao je neimenovani zvaničnik za AP.
On je rekao da Atina želi da protera dvoje ruskih diplomata i zabrani ulazak u zemlju još dvojici, nakon što se saznalo da su sveštenici i druge organizacije primale novac iz Rusije da protestuju protiv sporazuma sa Makedonijom o imenu.
Zvaničnik, koji je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << želeo da ostane anoniman, rekao je da ne veruje da će ovaj incident naškoditi grčko-ruskim odnosima, mada se očekuje "zahlađenje".
Nije poznato da li su diplomate već otišle kući, dodaje agencija.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Incident

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Atina Moskvi: Imate rok do sutra

Izvor: B92, 12.Jul.2018

Solun -- Grčka je dala ruskim vlastima rok da do sutra pošalju dvoje svojih diplomata kući, rekao je neimenovani zvaničnik za AP...On je kazao da Atina želi da protera dvoje ruskih diplomata i zabrani ulazak u zemlju još dvojici, nakon što se saznalo da su sveštenici i druge organizacije primale...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.