Ruska raketa na stambenu zgradu u Kramatorsku, najmanje dvoje mrtvih

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Feb.2023, 00:48

Ruska raketa na stambenu zgradu u Kramatorsku, 'najmanje dvoje mrtvih'

Ruska raketa uništila je stambenu zgradu u istočnom ukrajinskom gradu Kramatorsku u srijedu uveče, najmanje dvije osobe su poginule, dok je sedam povrijeđeno, napisao je na Telegramu regionalni guverner, Pavlo Kirilenko. "Spasioci, policija i komunalna preduzeća su na mjestu napada kako bi prošli kroz ruševine uništene zgrade. Vjerovatno su ljudi još uvijek ispod", rekao je on. Najmanje 44 osobe poginule su prošlog mjeseca kada je ruski projektil pogodio stambenu zgradu u...
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Najmanje dvoje poginulih u ruskom raketiranju Kramatorska u Ukrajini

Izvor: Danas, 02.Feb.2023

Najmanje dve osobe su poginule kada je ruska raketa pogodila stambenu zgradu u Kramatorsku, na istoku Ukrajine, saopštile su večeras regionalne vlasti.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.