Povređena žena u eksploziji u Solunu

Izvor: Studio B, 13.Mar.2013, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena žena u eksploziji u Solunu

Na kancelarije trojice članova vladajuće Nove demokratije u Solunu bačene su eksplozivne naprave, pri čemu je povređena jedna žena.

Niko od grčkih konzervativnih političara nije povređen, a žena koja je zadobila opekotine prevezena je u bolnicu.

Grčka policija saopštila je da je najveću štetu pretrpjela kancelarija zamenika grčkog ministra za razvoj Stavrosa Kalafatisa, a da su štete na kancelarijama grčkih poslanika Jorgosa Orfanosa i Kostasa >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Julekasa neznatne.

U Grčkoj su česti napadi molotovljevim koktelima, a napadači su, uglavnom, krajnji levičari i grčke anarhističke grupe. Najčešće mete napada su vladine insitutucije i banke.

Prethodni je bio kada je grupa od dvadesetak ljudi napala pre tri dana molotovljevim koktelima policijsku stanicu u centru Atina i spalila dva motocikla.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.