Izvor: RTS, 10.Avg.2020, 07:26

Otkriveno pet žrtava oluje na Eviji, pronađena žena

Pet osoba je život izgubilo nakon razorne oluje na grčkom ostrvu Eviji. Žena koja se smatrala nestalom pronađena je živa i spasena helikopterom.
I dalje se traga za muškarcem koji je bio sa ženom koja je pronađena i koji je takođe nestao prilikom pokušaja da pobegnu pred bujicom koja je zahvatila njihovu kuću u selu na ostrvu.

Policija je pronašla stariji bračni par u poplavljenoj kući u selu Politika, oko 100 kilometara >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << severno od Atine, bez znaka života.
U istom selu život je izgubila i osmomesečna beba, koja je sa roditeljima stigla u to mesto na godišnji odmor.
Iz ministarstva civilne zaštite saopšteno je da najnovije dve žrtve još nisu identifikovane, kao i da se još jedna osoba smatra nestalom, javlja grčki list Katimerini.
Mnogi koji su se našli u ugroženom području pobegli su na krovove svojih kuća i prema njima su poslate spasilačke službe.
Obilne padavine počele su sinoć, a vatrogasci su intervenisali više od 50 puta zbog pozara izazvanih udarima groma.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OLUJA NA EVIJI Pet žrtava, pronađena nestala žena, za muškarcem se i dalje traga

Izvor: Blic, 10.Avg.2020

Nakon razorne oluje na grčkom ostrvu Eviji, žena koja se smatrala nestalom pronađena je u nedelju živa i spasena helikopterom, dok je život izgubilo pet osoba.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.