Oboren ruski vojni avion u Siriji

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Feb.2018, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oboren ruski vojni avion u Siriji

Ruski borbeni avion Suhoj-25 oboren je danas iznad pobunjeničke oblasti u blizini provincije Idlib na severu Sirije, prenosi BBC.   Pilot se katapultirao i zarobljen je saopštila je Sirijska opservatorija za ljudska prava.   Na snimku koji je postavljen na društvenim mrežama vidi se trenutak kada je avion pogođen, a potom i olupina u plamenu.   Rusija je 2015. pokrenula vazdušnu kampanju u Siriji kao podršku snagama sirijske vojske.  
Pogledaj vesti o: Oboren ruski avion

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Siriji oboren ruski suhoj, zarobljen pilot

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2018

DAMASK - Ruski borbeni avion "suhoj 25" oboren je iznad oblasti Idlib na sjeveru Sirije koju pod kontrolom drže pobunjenici...Sirijska Opservatorija za ljudska prava saopštila je da se pilot katapultirao prije pada i da je zarobljen...Na video-snimku postavljenom na društvenim medijima vidi se kad...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.