Mihajlović i Kif razgovarali o regionalnoj saradnji

Izvor: N1 televizija, 19.Jun.2018, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović i Kif razgovarali o regionalnoj saradnji

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je u Beogradu sa ambasadorom Velike Britanije u Srbiji Denisom Kifom o regionalnoj saradnji i predstojećem Samitu o Zapadnom Balkanu koji će biti održan u Londonu.

Mihajlović je rekla da Srbija ima važnu ulogu u promovisanju političke stabilnosti u regionu i napretku Agende povezivanja, kroz realizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << infrastrukturnih projekata od regionalnog značaja, kao i u okviru Transportne zajednice, čije sedište će biti u Beogradu, navedeno je u saopštenju posle sastanka.

Srpska ministarka i britanski ambasador razgovarali su i o glavnim temama samita, koji će biti održan u julu u Londonu kao deo Berlinskog procesa, a koje uključuju ekonomsku stabilnost, bezbednost i politiku i nasleđe.

"Povezivanje će ostati jedno od važnih pitanja na agendi, zajedno sa digitalizacijom koja je važna zbog podsticanja preduzetništva", rekao je Kif, piše u saopštenju.

Na sastanku je razgovarano i o inicijativi Zorane Mihajlović, koja je i predsednica Koordinacionog tela za rodnu ravnopravnost, o otvaranju regionalne kancelarije "zapadnobalkanske šestorke" za pitanje ravnopravnosti polova.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.