Mandić i Knežević se vratili Vučićevim avionom

Izvor: Mondo, 19.Jan.2019, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Mandić i Knežević se vratili Vučićevim avionom"

Crnogorski mediji bave se i danas prisustvom opozicionih funkcionera iz te zemlje na ručku sa Vladimirom Putinom u Beogradu...

Tako, današnja "Pobjeda" prenosi da su se lideri Demokratskog fronta Andrija Mandić i Milan Knežević vratili iz Beograda službenim avionom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Mandić i Knežević su u četvrtak prisustvovali svečanom ručku koji je u čast ruskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << predsednika Vladimira Putina organizovao predsednik Vučić u Palati Srbija.

“Službeni avion predsednika Srbije u kojem su se nalazili Mandić i Kneževič sleteo je na Aerodrom Podgorica u 11.45 h. Avion predsednika Srbije je za Beograd poleteo u 12.15 h”, kazao je izvor "Pobjede" iz Aerodroma Crne Gore.

Milan Knežević potvrdio je saznanja "Pobjede" navodeći da se u Podgoricu iz Beograda vratio “onako kako dolikuje srpskim političarima”.

“Nemam nameru da bilo kome objašnjavam naše političke aktivnosti, posebno jer su u skladu sa zakonima Crne Gore. U svakom slučaju, Andrija Mandić i ja smo se vratili u Podogoricu kako i dolikuje srpskim političarima iz Crne Gore nakon susreta sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom”, kazao je Knežević za Pobjedu.

Putin Mandiću i Kneževiću: "Vi ste pravi heroji!"

Taj crnogorski list navodi i saznanja da je korišćenje službenog aviona predsednika Srbije specijalna privilegija koja nije dostupna čak ni najbližim Vučićevim saradnicima iz Vlade i Predsedništva.

“Vučić je bio jako zadovoljan Putinovim reakcijama na stavove politčkih predstavnika Srba, tako da je njegovo ustupanje aviona posledica uspešne posete ruskog predsednika”, rekao je izvor Pobjede.

On je dodao da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić kako se to moglo videti i na fotografijama iz Palate Srbije lično upoznao Putina sa Mandićem i Kneževićem.

Foto: Medijski tim DF Mandić i Knežević sa Putinom

BONUS VIDEO:

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.