Crnogorci opleli po turistima!

Izvor: S media, 25.Jul.2012, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorci opleli po turistima!

Usred do sada najveće „julske rupe“, pojedinci su, za loše stanje, optužili - goste!?

Optužili su „Trotoar turiste“, koji su, eto, nekako došli do mora, a nemaju novca ni da se osveže kiselom vodom i kafom u nekom od restorana. Koji, jelte, ne dolaze u skupe hotelske restorane i slične objekte.

To su oni isti „analitičari“ koji su pre koju godinu terali „paradajz turiste“, koji su letos mahom u Grčkoj, galameći da crnogorsko >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << primorje treba da bude destinacija za elitne turiste. One sa punim novčanicima koji će trošiti kao na Azurnoj i sličnim obalama.

No, elite nema, praznih soba ima i u hotelima, koji su ostavili deo kapaciteta za takozvane individualne goste, ali oni nisu došli. Evropljani su, ipak, pošli na druga mora.

Ako se ima u vidu da je i ovakva ponuda preskupa, da se za krevet duž budvanske rivijere traži najčešće 15 evra, da obavezni komplet ležaljki i suncobrana staje za jedan dan od šest do čak 75 evra, da kafa retko gde košta ispod jednog evra - treba li se onda čuditi što su izostali gosti iz regiona?

Povika je i na Ruse, koji su stigli masovnije nego ikada. Oni, kako ističu neki od „regulatora turizma“, na obali Crne Gore odsedaju u svojim vikendicama i stanovima, dovode svoje prijatelje i ne plaćaju boravišnu taksu. A upravo ti gosti, Rusi, Ukrajinci i ostali, najbolji su potrošači u restoranima, marketima, kafićima...

Krivi su, dakle i oni koji su tako srdačno dočekivani kada su kupovali placeve, kuće i stanove po cenama od kojih je zastajao dah. Tada su bili dobri, sada kao „ilegalci“ smetaju.

Izvor:Novosti foto:Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Crnogorci u turistima našli krivca za propalu sezonu!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Jul.2012

Usred do sada najveće "julske rupe" pojedinci su za loše stanje optužili - goste(!?) - "trotoar turiste", koji su, eto, nekako došli do mora, a nemaju novca ni da se osveže kiselom vodom i kafom u nekom od restorana

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.