Cipras dobio podršku poslanika za svoj program

Izvor: Studio B, 08.Okt.2015, 08:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cipras dobio podršku poslanika za svoj program

Grčki levičarski premijer Aleksis Cipras obećao je da će izvesti zemlju iz krize do 2019. godine, kao i da će ublažiti mere štednje zahtevane od međunarodnih poverilaca davanjem pomoći najsiromašnijima.

On je to izjavio na završetku trodnevne debate u parlamentu posvećene njegovoj platformi koju su nakon toga poslanici glasanjem usvojili, javio je AP.

Cipras je izabran 20. septembra na četvorogodišnji mandat, uprkos tome što je odbacio retoriku protiv mera štednje zbog koje je u januaru i izabran, podsetio je AP.

On je za svoj program dobio podršku svih 155 poslanika vladajuće koalicije u parlamentu koji ima 300 mesta.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Cipras: Ublažiću mere štednje

Izvor: RTS, 08.Okt.2015

. Grčki premijer Aleksis Cipras obećao je da će izvesti zemlju iz krize do 2019. godine, kao i da će ublažiti mere štednje zahtevane od međunarodnih poverilaca davanjem pomoći najsiromašnijima.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.