U planu je još jedno kraljevsko venčanje: Princeza Beatris se udaje za tajkuna

Izvor: Story, 26.Sep.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U planu je još jedno kraljevsko venčanje: Princeza Beatris se udaje za tajkuna

Britanska princeza Beatris (31) udaće se za tajkuna Edoarda Mapelija Mocija, poznatijeg kao Edo. Vest o veridbi prva je objavila njena sestra Judžin, koja se pohvalila na Instagramu, međutim, ubrzo zatim je i obrisala post. Nešto kasnije oglasili su se roditelji princeza, Sara Ferguson i princ Endrju, koji su poručili da je njihova ćerka presrećna ... The post U planu je još jedno kraljevsko venčanje: Princeza Beatris se udaje za tajkuna appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Još jedno kraljevsko vjenčanje: Princeza se udaje za tajkuna

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2019

Unuka kraljice Elizabete, princeza Beatris, vjerila se za tajkuna Edoarda Mapelija Mocija s kojim je u vezi od prošle godine, potvrđeno je iz britanske kraljevske palate.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.