Sećanje na legendarnog Nebojšu Glogovca: AKO SIJAŠ – SJAJNO JE, AKO MRAČIŠ – MRAČNO JE

Izvor: Story, 09.Feb.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećanje na legendarnog Nebojšu Glogovca: AKO SIJAŠ – SJAJNO JE, AKO MRAČIŠ – MRAČNO JE

Pre tačno godinu dana napustio nas je legendarni Nebojša Glogovac – čovek koji je bio pun ljubavi, dobrote, ideala, čovekoljublja, empatije i osećanja. Tog 9. februara 2018. godine prestala je da sija još jedna zvezda na zemlji, koja nikada neće biti prežaljena. Opak protivnik ga je savladao neočekivano i podmuklo, u godinama kada je trebalo ... The post Sećanje na legendarnog Nebojšu Glogovca: AKO SIJAŠ – SJAJNO JE, AKO MRAČIŠ – MRAČNO JE appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Sećanje na Nebojšu Glogovca: Njegova nova uloga je da ostane upamćen VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2019

Pre tačno godinu dana napustio nas je jedan od najtalentovanijih glumaca Nebojša Glogovac. U narednoj priči, podsetićemo se kako su ga ispratili oni koji su ga najviše voleli - ali i koje uloge su obeležile njegovu karijeru...Nakon borbe sa opakom bolešću – nije dobio bitku – dobio je samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.