Poznati reper Neli uhapšen zbog silovanja

Izvor: Story, 07.Okt.2017, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznati reper Neli uhapšen zbog silovanja

Američki hip-hoper Neli je otpužen da je silovao jednu ženu i odveden je u pritvor Poznati američki reper Neli uhapšen zbog silovanja. Kako prenosi portal TMZ, 42-godišnja žena ga je optužila da ju je seksualno napastvovao u autobusu u Vašingtonu u subotu ujutru. Navodno, silovanje se dogodilo u 3:45 ujutru, a da je žrtva je ... The post Poznati reper Neli uhapšen zbog silovanja appeared first on Story.
Pogledaj vesti o: Vašington

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POZNATI REPER UHAPŠEN ZBOG SILOVANJA: Napao je ženu u autobusu!

Izvor: Kurir, 07.Okt.2017

Poznati reper seksualno je zlostavljao ženu od 42 godine, pa je zbog toga uhapšen.

Nastavak na Kurir...

Američki reper Neli negira optužbe za silovanje: Potpuno sam nevin

Izvor: Story, 08.Okt.2017, 11:36

Nakon što je svetska štampa prenela da je američki hip – hoper Neli otpužen da je silovao 42-godišnju ženu i odveden u pritvor, javnost je ostala u šoku. Navodno, silovanje se dogodilo u 3:45 ujutru, u autobusu u Vašingtonu, a žrtva je odmah identifikovala Nelija kao počinioca. Inače,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.