Izvor: Luftika.rs, 05.Jul.2023, 13:56

Poznata pevačica bila na rubu egzistencije, a sad zarađuje milione na OnlyFans-u i ne razmišlja da stane

Bivša pevačica benda Atomic Kitten, Keri Katona (42), otkrila je koliko zarađuje na OnlyFans-u nakon što je postigla uspeh na toj platformi za odrasle i pobedila bankrot.
Katona je prebrodila brojna razdoblja finansijskih poteškoća otkako se proslavila sa svojim bendom 1999. godine.
Sada tvrdi da je od OnlyFansa zaradila više od milion funti.








View this post on Instagram




>> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs <<













A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)


– Da, zaradila sam više od toga. Ne mogu ni izračunati, milijarderka sam! – pohvalila se za The Sun.
– Odaću samoj sebi priznanje. Bila sam usvojena, išla sam u osam škola, kupovala odeću na rasprodaji iz prtljažnika, plesala u krilu, ušla u bend, postala zaštitno lice Islanda, postala milionerka, bankrotirala, izgubila sve, opet postala miliionerka i opet bankrotirala, pa opet postala milionerka. Ko to radi? – otkriva.
Keri ne prestaje da se skida u donje rublje za OnlyFans i ističe da će nastaviti da kreira takav sadržaj sve dok ima publiku za to, piše Jutarnji.
– Snimaću se za OnlyFans dok god zarađujem, dok god ljudi to žele. Tamo se svašta može naći, nisu to samo mlade, lepe cure. U septembru ću napuniti 43 godine i vrlo je lako. Mogla bih sediti upravo ovde, poje*ati se i zaraditi novac… Ili čak fotografisati svoja stopala. Zašto ne? – dodaje.
Osim ‘karijere‘ na OnlyFansu, Keri je takođe pokrenula modne brendove Marnie i M Fit. Njeni prihodi omogućili su joj da si kupi Lambordžini u boji limete vredan 180 hiljada funti.
Živi u vili vrednoj tri miliona funti u luksuznom predgrađu Londona, a u sklopu imanja ima bazen i kućni bioskop. Ono što najviše želi jeste da svojoj djeci omogući privatno obrazovanje.
Iako priznaje da joj novac ne može kupiti sreću, zahvalna je na prilikama koje joj je pružio.
Nedavno je otkrila da je bila u tolikoj oskudici pre karijere na OnlyFansu da je morala prodati poslednju preostalu uspomenu iz braka s Brajanom Mek Fadenom.
Nije mogla da plaća stanarinu tokom lokdauna 2020. godine pa je prodala stari džuboks vredan 15 hiljada funti za samo 1900 funti nakon što joj je njen bivši suprug dopustio da ga zadrži nakon njihovog razvoda.








View this post on Instagram


















A post shared by Kerry Katona (@kerrykatona7)


– Bila sam švorc! Morala sam prodati svoj ogromni džuboks koji je bio venčani poklon od Brajana – to je bila jedina stvar koju sam uzela, samo sam uzela decu i taj džuboks, koji je bio vredan oko 16 hiljada – ispričala je i dodala:
– Morala sam ga prodati za 1900 funti kako bih platila stanarinu i pomislila sam, znaš šta, iskoristiću svoje sise. Pre sam to radila, pa zašto ne bih ponovo? I to je bila najbolja stvar koju sam ikada napravila.
– Zaključila sam da mi je Bog darovao dve neverovatno dobre sise i bilo bi mi bolje da ih iskoristim. Sada sam zaradila stotine hiljada funti na OnlyFans-u – priznala je.
Napustila crkvu da bi otvorila profil na Only fans-u, sada zarađuje bogatstvo od provokativnih snimaka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.