Oduševila: Poslušajte kako Milica Todorović peva veliki hit Adel (VIDEO)

Izvor: Story, 22.Feb.2016, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oduševila: Poslušajte kako Milica Todorović peva veliki hit Adel (VIDEO)

Pevačica je pokazala da osim boje kose deli još nešto sa velikom svetskom zvezdom.

Milica Todorović, foto: Instagram

Milica je već godinama jedna od najtraženijih Zvezda Granda, a osim po izuzetnim glasovnim mogućnostima poznata je po veselom karakteru i pozitivnoj energiji.

Milica Todorović oduševila promenom: Kako vam se dopada?

Da uvek sprema iznenađenja svojoj publici dokazala je još jednom, kada je tokom tonske probe >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << zapevala pesmu Adele - Million Years Ago.

Jedan hit dva izvođača: Holanđanin izveo pesmu Milice Todorović i oduševio Internet! (VIDEO)

Nakon što je društvene mreže oduševio snimak Holanđanina koji peva njenu pesmu, Milica je "uzvratila" izvedbom velikog svetskog hita.

Poslušajte kako to zvuči.

A video posted by Milica Todorovic (@cicamica022) on Feb 22, 2016 at 6:51am PST

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Ovako zvuči kad Milica Todorović zapeva Adel! VIDEO

Izvor: Svet plus, 23.Feb.2016, 13:29

Pevačica Milica Todorović pored toga što je dokazala da odlično peva domaće pesme, na jednom od svojih nastupa pokazala je i da se odlično snalazi u izvođenju strane muzike...Mlada pevačica više puta je izjavljivala kako privatno voli da sluša hitove sa strane muzičke scene, pa je tako posle...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.