Intimna ispovest Marijane Mateus: Današnji dan je jedinstven i neće se ponoviti!

Izvor: Story, 29.Dec.2015, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Intimna ispovest Marijane Mateus: Današnji dan je jedinstven i neće se ponoviti!

Sa bivšim muževima Marijana Mateus ostala je u sjajnim odnosima, vrata prema njima nikada ne zatvara, ali brak više nije njen prioritet...

Marijana Mateus, foto: Instagram

- Vodila sam se onim šta mi kaže emocija, imala mnogo energije koju nikada ne želim da izgubim i entuzijazam bez kojeg je nemoguće ići dalje - kaže Marijana Mateus, koja iskreno dodaje da je godina koja se polako privodi kraju za nju poslovno bila uspešna, što nije slučaj i >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << na privatnom planu.

Sa bivšim muževima je ostala u sjajnim odnosima, vrata prema njima nikada ne zatvara, ali brak više nije njen prioritet.

- Privatno je bila izuzetno teška. Negde sa mojim rođendanom koji je bio krajem septembra odlučila sam da život ipak mora da ide dalje i da će ljudi kojih više nema zauvek ostati u mom srcu.

Svakodnevno mislim na njih i oni su deo mene dok postojim. Niko ih ne može vratiti, ali to je za mene velika škola da život nema reprizu
.

Marijana Mateus: Žao mi je što nemam još dece

Moramo da živimo svaki dan, sat i minut. Današnji dan je jedinstven i neće se ponoviti - rekla je kreatorka dodajući da je uvek zaljubljena, ali da se još nije pojavio neki određeni muškarac. Marijana je s bivšim muževima ostala u sjajnim odnosima i izuzetno je ponosna na to.

- Moja vrata su uvek otvorena. Nikada ih ne zatvaram, ali brak za mene više nije prioritet.

- Imam troje divne dece iz prvog braka s uspešnim intelektualcem Miodragom Kostićem. Bila sam bila četiri godine sa Lotarom Mateusom u braku, pa nema razloga za udaju. Kada sam volela moje muškarce, bila sam sa njima, kada nisam, otišla sam i to je to - kaže Marijana.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.