Ekskluzivno predstavljanje ,,Tikveš Chateaux & Domainеs,, na najvećem sajmu vina ProWein 2019

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 18.Mar.2019, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekskluzivno predstavljanje ,,Tikveš Chateaux & Domainеs,, na najvećem sajmu vina ProWein 2019

Vinarija Tikveš bila je deo zajedničke prezentacije makedonskih vina u organizaciji Udruženja „Vina iz Makedonije“, a samostalno je predstavila premijum vina. Na posebnom štandu je prvi put predstavljena brend platforma ,,Tikveš Chateaux & Domainеs,, koja je deo strategije izdvajanja i promocije premium linije vina Tikveš. Ovom prilikom, više od 60.000 posetilaca svetskog sajma vina ProWein imalo je priliku da degustira vrhunska vina Bela Voda, Barovo i Domaine Lepovo kao i ekskluzivnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << priliku da se upozna i proba vina proizvedena u francuskoj vinariji „Château de Gourdon“, koja je od nedavno deo Tikveš vinarije.

Premijum vina ,,Tikveš – Chateaux & Domaines,, bila su deo posebne specijalne sesije za degustaciju i dodelu medalja osvojenih na ovogodišnjem prestižnom vinskom takmičenju „Mundus Vini“, gde su zlatne medalje osvojile crveno vino „Bela Voda“ iz 2016 godine, belo vino „Barovo 2018“ i „Domaine Lepovo rosé“ berba 2018. godine koje će uskoro biti predstavljeno. Na istom takmičenju osvojene su i srebrne medalje: „Barovo“ (crveno), berba 2016. i „Domaine Lepovo Chardonnay “ (belo) iz 2018. godine.

ProWein je najveći sajam vina i žestokih pića na svetu. Ove godine je prisutno više od 6.800 proizvođača iz celog sveta, a očekuje se da će sajam u tri dana posetiti više od 60.000 posetilaca.

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Povezane vesti

Srbija ima centralno mesto na najvećem međunarodnom sajmu vina u Dizeldorfu

Izvor: Blic, 19.Mar.2019, 12:52

Srbija ima centralno mesto na najvećem međunarodnom sajmu vina koji se od 17. do 19. marta održava u Dizeldorfu. Na poznatom događaju koji svake godine prati ovaj sajam "ProVajn goes City" Generalni kozulat u ovom gradu dobio je od gradonačelnika Diseldorfa Tomasa Gajzela na raspolaganje prostorije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.