Dejvid Bekam: Svu svoju decu ljubim ovako

Izvor: Mondo, 04.Jul.2017, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvid Bekam: Svu svoju decu ljubim ovako

Dejvid Bekam je prošlog meseca na Instagram postavio fotku na kojoj svoju petogodišnju ćerkicu Harper ljubi u usta. Reakcije su bile burne, a evo šta o tome kaže Bekam.

Foto: Instagram/davidbeckham

Ova fotografija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama i mnogi su tvrdili da poljubac u usta prevazilazi granice roditeljstva i da je "neprikladno".

Diskutujući uživo na Facebooku, Bekam je insistirao na tome da je "veoma blizak" sa svojom decom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer je tako odgajan.

"Kritikovali su me zbog toga što sam poljubio usne svoje ćerke. Ja svu svoju decu ljubim u usta. Dobro, možda ne Bruklina. On ima 18 godina, pa bi to smatrao čudnim. Ali, ja sam veoma privržen svojoj deci. I Viktorija i ja smo tako odgajani i takvi smo i sa svojom decom. Želimo da im pokažemo da ih volimo i štitimo, da pazimo na njih, da ih podržavamo i da smo im veoma privrženi".

Jedan doktor je nedavno podelio javnost nakon što je rekao da roditelji ne bi trebalo da ljube decu u usta jer bi to moglo da ih "zbuni".

Dečji psiholog dr Šarlot Reznik ima pitanje za roditelje koji ljube decu u usta: "Ako počnete da ih ljubite tako, kada ćete da prestanete? To je veoma zbunjujuće".

Međutim, dečji psiholog dr Fiona Martin nije saglasna sa tim. "To je divno. Sve što pokazuje emocionalnu povezanost je dobro. Svakako nije neprikladno da poljubite svoje dete".

Pišite nam šta vi mislite o tome.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

OČINSKI ILI BIZARNO? Poznati fudbaler izazvao je BES u javnosti nakon slike na kojoj ljubi ćerku u usta, a njegova odbrana je tek ŠOKIRALA

Izvor: Blic, 04.Jul.2017

Popularni fudbaler Dejvid Bekam prošlog meseca je na Instagram postavio fotografiju zbog koje ga je javnost osudila, a sada je o svemu tome otvoreno diskutovao na Fejsbuku,..Bekama su napali da je ovakvo njegovo ponašanje neprikladno, a pozivali su se i na razna psihološka istraživanja - po nekima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.