Izvor: Blic, 10.Apr.2009, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojska ne krije i ne finansira skrivanje Ratka Mladića

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da vojska ne krije generala Ratka Mladića i istakao da ne veruje da bilo ko u sistemu odbrane troši i jedan dinar poreskih obaveznika za pomaganje, skrivanje i čuvanje bilo koga haškog optuženika.

"Nemam dilemu oko toga, vojska ne krije Mladića, ali ne mogu da garantujem da neko od oko 100.000 ljudi koji rade u vojsci i koji su vojni penzioneri, nema kontakta sa Mladićem", rekao je Šutanovac učestvujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kasno sinoć u emisiji jagodinske televizije "Palma plus".

"Da li neko od visokih oficira koji su u penziji ima kontakt sa Mladićem ne znam, ali mi i nemamo odgovornost za ljude koji su van sistema odbrane", dodao je Šutanovac.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Vojska ne krije Mladića

Izvor: Mondo, 10.Apr.2009

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da vojska ne krije generala Ratka Mladića i istakao da ne veruje da bilo ko u sistemu odbrane troši i jedan dinar poreskih obaveznika za pomaganje, skrivanje i čuvanje bilo koga haškog optuženika.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.