Šutanovac: Istraga o skrivanju Mladića u toku (VIDEO)

Izvor: S media, 07.Jun.2011, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šutanovac: Istraga o skrivanju Mladića u toku (VIDEO)

Istraga o eventualnom skrivanju haškog optuženika Ratka Mladića u vojnim objektima je u toku, izjavio ministar odbrane Dragan Šutanovac. On tvrdi da su spekulacije vezane za navodno lečenje Mladića na VMA netačne.

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je istraga o tome da li je i ko je skrivao haškog optuženika >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ratka Mladića u vojnim objektima i po čijem je nalogu penzionisan - u toku, i da u ovom trenutku ne može da iznese više detalja o tome.

Vilović: Mladić da odgovara i za zločine u Hrvatskoj

Bramerc u UN pozitivno o Srbiji

NATO skup u Beogradu!

"Naša (Vojno-bezbednosna) agencija i Vojna policija učestvuju u Akcionom timu i ja očekujem da se sve informacije po tom pitanju daju iz Akcionog tima", rekao je Šutanovac osgovarajući na pitanja novinara prilikom obilaska gradilišta na prostoru voždovačke kasarne "Stepa Stepanović".

Ministar odbrane je istakao i da su sve špekulacije vezane za navodno lečenje Mladića na Vojno-medicinskoj akademiji netačne.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Izvor: Blic, 07.Jun.2011

Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je da nisu tačne špekulacije da se Ratko Mladić lečio na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA)...- Te informacije su proverene i to nije tačno - dodao je ministar...Na pitanje da li ima novih saznanja o tome da li se bivši general Vojske Republike Srpske krio...

Nastavak na Blic...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Izvor: EMportal, 07.Jun.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je danas da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno medicinskoj akademije (VMA) i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Nastavak na EMportal...

Mladić nije lečen na VMA

Izvor: Radio 021, 07.Jun.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac izjavio je danas da su proverene sve spekulacije o lečenju haškog optuženika Ratka Mladića na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) i da se pokazalo da su one netačne.

Nastavak na Radio 021...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Jun.2011

BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je danas da se haški optuženik Ratko Mladić liječio na Vojno medicinskoj akademije (VMA) i ocijenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Šutanovac: Mladić se nije lečio na VMA

Izvor: Danas, 07.Jun.2011

Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno medicinskoj akademiji i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

Nastavak na Danas...

Holandija odbila ratifikaciju S S P-a

Izvor: S media, 08.Jun.2011, 08:58

Holandski parlament nije juče prihvatio predlog predsednika Komiteta za spoljne poslove da otpočne proces ratifikacije S S P između Srbije i Evropske unije. Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju do sada ratifikovalo 18 od 27 parlamenata država članica EU. ..Holandski parlament nije juče prihvatio...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.