Stanko Ristić ostaje u pritvoru

Izvor: S media, 23.Sep.2009, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanko Ristić ostaje u pritvoru

Drugi opštinski sud u Beogradu odbio je predlog da se Stanku Ristiću - jednom od optuženih za skrivanje haškog optuženika Ratka Mladića, ukine pritvor. Sud smatra da postoji opasnost od njegovog bekstva.

Pored toga, sud je, kao razlog za produženje pritvora, navelo da postoji bojazan da bi boravkom na slobodi mogao da utiče na svedoka Miodraga Ristića, kao i da bi mogao da ponovi krivično delo. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Nastavak sudjenja grupi od 10 optuženih za skrivanje i pomaganje Mladiću, medju kojima je i Ristić, odloženo je za petak, 25. septembar, pošto je radni dan suda potrošen na raspravljanje i većanje o Ristićevom pritvoru, odnosno njegovoj odbrani sa slobode.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.