SJAJNE VESTI IZ HAGA: Ratko Mladić se vraća jači nego ikad!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 22:04

SJAJNE VESTI IZ HAGA: Ratko Mladić se vraća jači nego ikad!

General Ratko Mladić, koji danas proslavlja 80. rođendan.

On kaže da je generalu ovog vikenda u poseti u Haškom tribunalu supruga Bosiljka.

- Svi smo srećni da je živ i da se ipak koliko-toliko oporavio da možemo da zajedno sedimo i pričamo. Nije se skroz oporavio, nema još snage da se kreće slobodno, nego sa štapom malo može da pređe, ali ipak je bolje nego jesenas, kada je bukvalno bio na ivici - rekao je Darko Mladić, koji je pre dve nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa ćerkom posetio oca.

On je dodao da mnogo ljudi čestita rođendan generalu Mladiću preko njega ili supruge Bosiljke, te da mu šalju pisma, čestitke i usmeno i pismeno.

- Vidim da je narod još uvek uz njega svim srcem - rekao je Darko.

Što se tiče medicinskog tretmana, Darko Mladić je podsetio da, od kada su ga prošle jeseni posetili srpski lekari, nisu dolazili novi, ali da je to u planu.

- Par lekara je bilo jesenas. Tako da u zavisnosti od toga kako će dalje situacija da se razvija, videćemo koje lekare ćemo da šaljemo. Uglavnom ići će još - rekao je Darko Mladić.
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.