Ratko Mladić dobio NOVOGODIŠNJE PISMO od navijača Zenita: Reči koje su mu uputili KIDAJU DUŠU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2018, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratko Mladić dobio NOVOGODIŠNJE PISMO od navijača Zenita: Reči koje su mu uputili KIDAJU DUŠU (FOTO)

Ovo nije prvi put da mu se obraćaju

Navijači Zenita ne odustaju od podrške Ratku Mladiću, a nakon što su mu tokom meča sa Vardarom u Ligi Evrope posvetili transparent sa porukom podrške, sada su otišli korak dalje i pred novogodišnje praznike mu poslali pismo u Hag!

Nakon kazne doživotnog zatvora, Ratko Mladić je nekoliko puta dobio podršku od navijača u Rusiji, a najglasniji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bili Zenitovi ultrasi.

El Zenit es multado por comportamiento racista y el uso de pirotecnias durante el partido ante el Vardar.

"Ratko Mladić, héroe serbio" expresa la pancarta, quien fue condenado a prisión perpetua por crímenes de guerra incluyendo el genocidio a musulmanes. #NOALRACISMO pic.twitter.com/XHVqGzil3F

— Fútbol ex-soviético (@Sp_Soviet) December 8, 2017

U pismu su mu poželeli srećne novogodišnje i božićne praznike, dobro zdravlje, naveli da će uvek imati podršku u ruskom bratskom narodu, a za kraj, citirali su velikog ruskog vojskovođu Aleksandra Vasiljeviča Suvorova, za kog se smatra da nije izgubio nijednu bitku.

- Koliko god da je loše, ne očajavaj i drži se dok možeš i dok ima malo snage u tebi - stoji u pismu Zenitovih Ultrasa.

Inače, na fudbalskoj utakmici je kao podrška generalu Mladiću bio izložen transparent "Ratko Mladić srpski heroj"zbog čega je klub kažnjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.