Priveden zbog Mladića?

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priveden zbog Mladića?

Završen pretres etno-sela na Bukulji i restorana "Bajka" u Beogradu. Jedna osoba danas je privedena na saslušanje u Beogradu u okviru policijske potrage za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića, saznaje S media portal. Premijer Srbije Mirko Cvetković potvrdio je da su bezbednosne službe sprovele akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem.

>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />Kako radio S saznaje policija je privela četrdesetogodišnjeg ugostitelja Gorana Radivojevića, vlasnika restorana "Bajka" iz Beograda i vlasnika istoimenog etno sela na Bukulji.

Pripadnici policije su oko 11 sati završili pretres u okviru etno-sela na Bukulji kod Arandjelovca i restoranu "Bajka" u Beogradu.

Pretres u etno-selu Bajka na Bukulji trajao je nešto duže od tri sata.

Selo, u koje nije bilo moguće ući tokom trajanja pretresa, napustilo je četvoro automobila i jedno terensko vozilo, a putnici u automobilima su imali kapuljače na glavi.

Uobičajene aktivnosti u potrazi sa Mladićem

Dve žene zaposlene u tom objektu rekle su da u akciji pretresa niko nije odveden i da ništa nije odneto, ali i da im je zabranjeno da daju bilo kakve izjave.

Pretres u restoranu u beogradskom izletištu Košutnjak izvršen je uz asistenciju desetak pripadnika Žandarnerije, a zaposleni nisu želeli da daju izjave medijima.

Oko restorana "Bajka" danas u vreme pretrage okupio se veliki broj ljudi i novinara kaže sa lica mesta novinar Radija S i S media portala.

Presuda zbog pomaganja Mladiću

Završne reči Mladićevih jataka

Nude nagradu za mrtvog čoveka!

Kako je jutros rečeno u Tužilaštvu za ratne zločine, policijska pretraga koja za cilj ima prikupljanje informacija o Mladiću u toku je i na dve lokacije u Beogradu.

Cvetković:Svi državni kapaciteti za rešenje haškog pitanja

Premijer Srbije Mirko Cvetković potvrdio je da su bezbednosne službe sprovele akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem, rekavši da su skoro svi državni kapaciteti usmereni ka rešavanju problema haških begunaca.

"Akcija je usmerena ka rešavanju problema haških begunaca", rekao je Cvetković na konferenciji za novinare, nakon susreta sa slovenačkim premijerom Borutom Pahorom, koji se nalazi u poseti Beogradu.

Cvetković nije želeo da iznosi detaljnije podatke o samoj akciji.

Policija je danas, u potrazi za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića, nastavila operativne aktivnosti na teritoriji Srbije, pretresla tri lokacije u Beogradu i Arandjelovcu i privela jednu osobu.

Država pravi predstavu!

Advokat porodice Ratka Mladića, Miloš Šaljić kaže za S media portal da je današnji pretres objekata u potrazi za Mladićem još jedna u nizu predstava koje država izvodi.

"Ovakav scenario je već viđen. Državi je potrebna predstava za narod, da pokažu da nešto rade. Današnji pretresi nemaju nikakve veze sa Ratkom Mladićem", ističe Šaljić.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potraga za informacijama o Mladiću

Izvor: B92, 02.Nov.2010

Beograd -- U etno-selu na Bukulji i restoranu Bajka u Beogradu izvršen pretres u okviru akcije potrage za Mladićem. Priveden Goran Radivojević...Policija je danas nastavila akciju potrage za haškim optuženikom Ratkom Mladićem...Pretresali su se objekti u Beogradu i Aranđelovcu čiji je vlasnik...

Nastavak na B92...

Mladića traže u dve "Bajke" i jednom stanu

Izvor: Mondo, 02.Nov.2010

U akciji potrage za bivšim komandantom Vojske RS Ratkom Mladićem srpska policija je pretražila jedan stan u Beogradu, restoran "Bajka" u Filmskom gradu u Beogradu i etno selo "Bajka" u Aranđelovcu .

Nastavak na Mondo...

Gotova pretraga, Mladića nema

Izvor: Vesti-online.com, 02.Nov.2010

Pripadnici Žandarmerije završili su pretres dve lokacije u Beogradu i etno selo Bajka na Bukulji, kod Aranđelovca, u potrazi za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića. RTS saznaje da je prilikom pretresa uhapšena jedna osoba...Pretres u etno-selu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Jedan muškarac priveden na informativni razgovor

Izvor: Beta, 02.Nov.2010

BEOGRAD, 2. novembra (Beta) - Portparol Tužilaštva za ratne zločine Bruno Vekarić izjavio je agenciji Beta da je u utorak priveden jedan muškarac na informativni razgovor posle policijske potrage za informacijama koje bi mogle dovesti do hapšenja haškog begunca Ratka Mladića...Policija je...

Nastavak na Beta...

Potraga za Mladićem na Bukulji - privedena jedna osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2010

ARANĐELOVAC; BEOGRAD -..Pripadnici policije su oko 11 sati završili pretres u okviru etno-sela na Bukulji kod Aranđelovca i restoranu "Bajka" u Beogradu gde su tragali za informacijama koje bi mogle dovesti do pronalaženja odbeglog haškog optuženika Ratka Mladića...Pretres u etno-selu Bajka na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Legijin poznanik privođen u potrazi za Mladićem

Izvor: Blic, 02.Nov.2010

Beograd - Nakon policijske pretrage tri lokacije u potrazi za haškim beguncem Ratkom Mladićem juče je priveden Goran Radivojević (44), direktor restorana “Bajka”, čiji je vlasnik njegov brat Zoran Radivojević (50). Porodica Radivojević je vlasnik i etno sela u Aranđelovcu koje je pretresano,...

Nastavak na Blic...

Mladić nije u „Bajci”

Izvor: Politika, 02.Nov.2010

Jake policijske snage juče ujutru blokirale tri mesta u Beogradu i Aranđelovcu, u potrazi za odbeglim haškim optuženikom Ratkom Mladićem..Policijska pretraga tri mesta za haškim optuženikom Ratkom Mladićem juče ponovo nije dala rezultate. Umesto odbeglog generala, priveden je Goran Radivojević...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.