Odložen skup podrške Ratku Mladiću: Policija ne može da garantuje bezbednost učesnika

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jul.2017, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen skup podrške Ratku Mladiću: Policija ne može da garantuje bezbednost učesnika

Skup podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću, koji je bio najavljen za sutra u Banjaluci, neće biti održan zbog angažovanja policajaca MUP-a RS na obezbeđenju skupa u Potočarima, kod Srebrenice.

- Ova odluka je donesena imajući u vidu da se na skupu koji je najavljen u Banjaluci očekuje više od 1.000 učesnika, te da policija neće moći da preduzme sve neophodne mere kako bi se ovo okupljanje održalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na bezbedan način - saopšteno je iz MUP-a RS.

Udruženju "Zavetnici", koje je najavilo održavanje skupa u Banjaluci, poručeno je da se može obratiti Policijskoj upravi Banjaluka sa zahtevom za javno okupljanje za neki drugi datum.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zabranjen skup podrške Ratku Mladiću u Banjaluci

Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Jul.2017

Skup podrške generalu Ratku Mladiću koji je najavljen sa sutra u Banjaluci u organizaciji Srpskog sabora "Zavetnici" - Republika Srpska neće biti održan zbog angažovanja policijskih službenika Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske na obezbjeđenju skupa u Potočarima kod Srebrenice.Ova...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Neće biti skupa podrške Ratku Mladiću u Banjaluci!

Izvor: Vesti-online.com, 10.Jul.2017

Skup podrške haškom optuženiku Ratku Mladiću, koji je bio najavljen za sutra u Banjaluci, neće biti održan zbog angažovanja policajaca MUP-a RS na obezbeđenju skupa u Potočarima, kod Srebrenice..."Ova odluka je doneta imajući u vidu da se na skupu koji je najavljen u Banjaluci očekuje više...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.