Odgovornost

Izvor: TvojPortal.com, 03.Jun.2011, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odgovornost

/press/ Ombudsman je juče preporučio policiji da se izvini devetoro aktivista Inicijative mladih za ljudska prava zato što su povredili njihova prava prošlogodišnjim prinudnim privođenjem. Šta ombudsman može da uradi u slučaju porodice Mladić?

Rade Stanić

Članovima ove porodice godinama su uskraćivana prava, i to je nekada činjeno sa osnovom, često bez nje. Praćenje i prisluškivanje, recimo, imaju svoje zakonsko pokriće. Međutim, protiv njih su preduzimane >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << mere koje je teško opravdati i sa pravne i sa moralne tačke gledišta. Tako je, na primer, zbog prezimena koje nosi Biljana, snaha Ratka Mladića, ostala bez posla i do dan-danas nije se pojavio imenom i prezimenom taj koji je tražio da ona dobije otkaz u državnoj firmi. A bilo bi zgodno da preuzme odgovornost.Ostatak vesti pročitajte na linku

komentarpressrade stanic

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.