Mladić se sam predao!

Izvor: TvojPortal.com, 31.Maj.2011, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić se sam predao!

/vesti online/ Komandant Vojske Republike Srpske Ratko Mladić nije uhapšen, već se sam predao! On je dao do znanja bezbednosnim strukturama Srbije gde se nalazi i policiji je samo preostalo da ga pokupi u selu Lazarevu i odveze u Beograd.

Policija kontroliše kuću u kojoj je uhapšen Ratko Mladić
 

Ovu informaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << "Vesti" su dobile iz jednog beogradskog izvora koji se može svrstati u bezbednosno-diplomatsku strukturu. Prema tom izvoru, Mladić se poslednjih pet godina kretao u prostoru omeđenom gradovima Beograd-Valjevo-Šabac-Šid-Vršac-Zrenjanin, a Beograd je definitivno napustio kao mesto skrivanja u rano proleće 2009. godine.Ostatak vesti pročitajte na linku

Srbijaratko mladićpredajalazarevo
Pogledaj vesti o: Uhapšen Ratko Mladić

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.