Mladić se nije lečio na VMA

Izvor: Beta, 07.Jun.2011, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladić se nije lečio na VMA

BEOGRAD, 7. juna 2011. (Beta) - Ministar odbrane Srbije Dragan Šutanovac negirao je u utorak da se haški optuženik Ratko Mladić lečio na Vojno medicinskoj akademije (VMA) i ocenio da su sve takve spekulacije apsolutno netačne.

"Sve špekulacije vezane za boravak (Ratka) Mladića na VMA su apsolutno netačne, tako da ne mogu dalje da komentarišem dok akcioni tim ne da svoje saopštenje", kazao je Šutanovac novinarima tokom posete gradilištu vojnih i socijalnih stanova na Voždovcu.

Upitan ko je penzionisao haškog optuženika Ratka Mladića, ministar odbrane je rekao da očekuje da sve informacije o tome da Akcionog tim za lociranje i hapšenje haških optuženika.

"Ne mogu da kažem ko ga je penzionisano, a istražne radnje kao što znate vode drugi organi. Naša agencija i vojna policija učestvuju u akcionom timu i ja očekujem da sve informacije dobijemo oz tog tima", kazao je Šutanovac.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.