Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2010, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh na svečanosti u BIA

BEOGRAD -

U sedištu Bezbednosno informativne agencije večeras je obeležen Dan agencije u prisustvu državnog vrha, predstavnika pravosuđa, tužilaštva, diplomatskog kora, verskih zajednica i pripadnika BIA.

Direktor BIA Saša Vukadinović, obraćajući se prisutnima, rekao je da je uveren da će agencija ispuniti sve zadatke koji se nalaze pred njom, uključujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i hapšenje preostalih haških begunaca, Ratka Mladića i Gorana Hadžića.

Vukadinović je posebno pozdravio lidera Srpskog pokreta obnove Vuka Draškovića, kao ličnost koja simbolizuje žrtvu ranijih propusta i zloupotreba u radu BIA u dnevno političke svrhe.

Predsednik Srbije Boris Tadić je, čestitajući pripadnicima agencije njihov dan, rekao da BIA mora da dobije svu podršku, jer je deo sistema i države koji je odlučan, da se uprkos svim iskušenjima, nepovoljnom ambijentu, nasilju, ekstremizmu, nasleđenom iz prethodnih decenija, organizovanom kriminalu, ekonomskoj krizi, kreće dalje u ostvarivanju ključnog cilja - priključenju EU.

"Srbija ne sme da stane", rekao je Tadić i naglasio da država neće biti "plen protagonista nasilja i organizovanog kriminala", nego će "sudbinu nasilnika i kriminalaca preuzeti u svoje ruke i smestiti ih u zatvor gde im je i mesto".
Pogledaj vesti o: Ratko Mladić,   Uhapšen Ratko Mladić,   Uhapšen Goran Hadžić,   Goran Hadžić

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.