Izvor: B92, 04.Maj.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc: Mladić verovatno u Srbiji

Beograd -- Glavni haški tužilac Serž Bramerc kaže da nema razloga da veruje da Ratko Mladić nije u Srbiji jer tu ima mrežu podrške,tu mu je porodica i tu je poslednji put viđen.

On u intervjuu "Večernjim novostima" rekao kako smatra da Srbija može da dođe i do Radovana Karadžića, Stojana Župljanina i Gorana Hadžića. "Na sastancima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Beogradu detaljno smo obavešteni o nedavnoj akciji potrage koja potvrđuje da je Župljanin bio u Srbiji", naveo je Bramerc.

On je istakao "da kao tužilac nije zadovoljan oslobađajućom presudom za Ramuša Haradinaja zato što ona ne odražava viđenje činjeničnih osnova predmeta, i da je zato Tužilaštvo odlučilo da uloži žalbu."
Pogledaj vesti o: Goran Hadžić

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bramerc izjavio da nema razloga misliti da Mladić nije u Srbiji

Izvor: Southeast European Times, 04.Maj.2008

04/05/2008..BEOGRAD, Srbija -- Glavni tužilac Međunarodnog tribunala za ratne zločine Serž Bramerc kaže da nema razloga da misli da odbegli optuženik Ratko Mladić nije u Srbiji. U intervjuu listu Večernje novosti u nedelju (4. maj), Bramerc je rekao da su haški tužioci u redovnom kontaktu sa...

Nastavak na Southeast European Times...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.