Rasim Ljajić o na narod – Mislili su da ne smijem (Video)

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jun.2020, 15:37

Rasim Ljajić o na narod – Mislili su da ne smijem (Video)

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić na završnoj je konvenciji u Novom Pazaru u srijedu načinio je potez koji je izazvao nevjericu. Naime, Ljajić skočio sa bine u publiku, koja ga je zatim nosila sa ruke na ruku. On je to objasnio riječima da ga je ponijela atmosfera. “Oni su me zvali da skočim, rukama su mi davali znak, ajde dođi, verovatno su mislili da se neću usudititi. Ali, mene je ponela neverovatna atmosfera na skupu, tako da sam samo ostavio telefon sa strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << i skočio. Nisam ni razmišljao da li će me uhvatiti ili ne. Bilo je neverovatno na skupu, toliko mladih je bilo, toliko je bilo pozitivne energije… Pravo da vam kažem, uželeo sam se skupova, a sve me je to iznenadilo jer su skupovi i na neki način u današnje vreme prevaziđeni”, rekao je Ljajić. (Blic)   The post Rasim Ljajić o na narod – Mislili su da ne smijem (Video) appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Rasim Ljajić o skoku na narod – Mislili su da ne smijem (VIDEO)

Izvor: SandzakPress.net, 18.Jun.2020

Lider Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić na završnoj je konvenciji u Novom Pazaru u srijedu načinio je potez koji je izazvao nevjericu. Naime, Ljajić skočio sa bine u publiku, koja ga je zatim nosila sa ruke na ruku. On je to objasnio riječima da ga je ponijela atmosfera. “Oni su...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.