Projekat je značajan jer će povećati turistički promet Srbije

Izvor: Beta Video, 01.Okt.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Projekat je značajan jer će povećati turistički promet Srbije

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kazao je da je Beograd lider turizma i da je ove godine u glavni grad došlo 53 odsto ukupnog broja turista koji posete Srbiju. ``Projekat je značajan jer će povećati turistički promet Srbije. Period povraćaja uloženog novca je najviše pet do sedam godina, ali mi očekujemo da će za manje od šest godina sva uložena sredstva biti vraćena``, rekao je Ljajić. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Ministar najavio izgradnju Skijaškog centra na Avali

Izvor: Beta Video, 01.Okt.2018

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić je rekao da Beograd ima mnogo turističkog kapaciteta i najavio i izgradnju Skijaškog centra na Avali, izgradnju pet pristana u Zemunu, rekonstrukciju Sava centra i izgradnju najvećeg zabavnog parka na Balkanu.(Ć3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.