Izvor: Blic, 18.Dec.2023, 01:53

NOSILI GA NA RUKAMA I SKANDIRALI MU IME Rasim Ljajić dočekan uz ovacije: Novi Pazar biće mali Istanbul na Balkanu (FOTO)

Nakon proglašenja pobede veliki broj pristalica Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) okupio se ispred prostorija stranke u Novom Pazaru kako bi proslavili, ali i pozdravili lidera Rasima Ljajića. On se obratio prisutnima, koji su ga u jednom trenutku i poneli na rukama.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

RASIM SE BACIO U MASU, EUFORIJA U NOVOM PAZARU! Nosili ga na rukama, a onda zapucao i VATROMET! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Dec.2023

"Evropski Novi Pazar postaće mali Istanbul na Balkanu", rekao je Ljajić..Nakon proglašenja pobede veliki broj pristalia Sandžačke demokratske partije okupio se ispred prostorija stranke kako bi proslavili, ali i pozdravili lidera Rasima Ljajića...Ljajić je obratio prisutnima, koji su ga u jednom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.