Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Ujutru si u jednoj stranci, popodne u drugoj

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić rekao je da su izbori najbolje rešenje u Vojvodini.

"Vi ne znate ko danas čini većinu u Vojvodini. Sutra ta većina može da bude sastavljena i prekomponovana na neki drugi način", rekao je Ljajić novinarima u Beogradu.

On je ocenio da su novi izbori jedino stabilno i održivo rešenje koje je u interesu svih građana Vojvodine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kako bi se formirala stabilna većina koja će rešavati velike, pre svega ekonomske probleme koji postoje i u Vojvodini i u celoj Srbiji.

"Mi smo videli juče da se u Vojvodini ne zna ko koga podržava. Jedan poslanik je pre podne u jednoj poslaničkoj grupi, a već popodne u drugoj", kazao je on i dodao da je takva situacija loša za čitav politički život u Srbiji.

Skupština Vojvodine podržala je juče većinom glasova predlog za rekonstrukciju pokrajinske vlade. Za rekonstrukciju su glasala 63 od 120 poslanika, dok Savez vojvođanskih Mađara koji je deo vladajuće koalicije, nije učestvovao u glasanju.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.