Ljajić: Turska Eksim banka opredelila kredit od 400 mliona dolara za infrastrukturu u Srbiji

Izvor: Beta, 20.Mar.2018, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Turska Eksim banka opredelila kredit od 400 mliona dolara za infrastrukturu u Srbiji

Turska Eksim banka opredelila je za razvoj infrastrukture u Srbiji kredit od 400 miliona dolara, rekao je danas ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić.On je novinarima posle sastanka Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju Srbije i Turske rekao da se trenutno pregovara o uslovima odobravanja tog kredita."Politički i ekonomski odnosi izmedju Turske i Srbije razvijaju se uspešno u interesu obe zemlje, a cilj je da se za kratko vreme vrednost robne razmene sa 1,2 milijarde dolara podigne na dve milijarde dolara", rekao je Ljajić.Dodao je da se očekuje da Srbija ratifikuje sporazum o slobodnoj trgovini ovog proleća i da ...
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eksim banka Turske izdvojila 400 miliona dolara za kreditiranje infrastrukture u Srbiji

Izvor: Blic, 20.Mar.2018

Eksim banka Turske je izdvojila 400 miliona dolara za kreditiranje različitih infrastrukturnih projekata u Srbiji, potvrdili su danas predstavnici Turske na zasedanju Mešovitog komiteta za ekonomsku saradnju dve zemlje, izjavio je potpredsednik vlade i ministar trgovine Srbije Rasim Ljajić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.