Ljajić: Rekonstrukcija Vlade ili izbori što pre

Izvor: Beta, 29.Dec.2018, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljajić: Rekonstrukcija Vlade ili izbori što pre

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da nije pristalica čestih izbornih ciklusa, ali da bi voleo da se izbori, ili rekonstrukcija Vlade, desi što pre."Voleo bih da se to desi što pre, čini mi se kasno je i prekosutra, a kamoli za godinu dana", zaključio je Ljajić.On je za TV Prva ponovio da se ne povlači iz politike, ali da neće biti ministar u Vladi Srbije ako dodje do njene rekonstrukcije, ili do novih izbora. On je naveo i da želi da nastavi da se bavi politikom i da će se možda u nekom trenutku vratiti u Vladu Srbije, kao i da će 2019. godina biti "izborna ili predizborna".
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Ljajić: Rekonstrukcija Vlade ili izbori što pre

Izvor: Danas, 29.Dec.2018

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da nije pristalica čestih izbornih ciklusa, ali da bi voleo da se izbori, ili rekonstrukcija Vlade, desi što pre. Članak Ljajić: Rekonstrukcija Vlade ili izbori što pre se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.