Izvor: SandzakPress.net, 06.Apr.2020, 21:39

Ljajić: Medicinska ili Pendik privremena bolnica

Ministar trgovine Rasim Ljajić potvrdio je da će se Medicinska škola ili sportska hala “Pendik” u Novom Pazaru preurediti u privremenu bolnicu koja će primati zaražene korona virusom sa lakšom kliničkom slikom. “Mi smo danas obišli te dve lokacije sa ruskim vojnim lekarima, oni su uzeli podatke, rekli da preliminarno ispunjavaju uslove i u kratkom roku mogu da se preurede, a sutra će dati konačan stav”, rekao je Ljajić. On je naveo da će >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << Vojska Srbije dostaviti krevete, prostor će se preurediti da zadovolji tehničke, zdravstvene i medicinske standarde, kako zaraženi iz Novog Pazara ne moraju da budu upućivani u druge gradove. Do sada je troje zaraženih Novopazaraca prebačeno u Kragujevac, a desetoro na Sajam u Beogradu. Izvor: radiostoplus.com The post Ljajić: Medicinska ili Pendik privremena bolnica appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić,   Coronavirus

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Medicinska škola u Novom Pazaru privremena bolnica za obolele od korone

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Apr.2020, 11:01

Medicinska škola "Dva heroja" u Novom Pazaru biće pretvorena u privremenu bolnicu za smeštaj obolelih od koronavirusa sa lakšom kliničkom slikom, najavljeno je danas iz lokalne samouprave...Takva odluka doneta je nakon što su juče članovi lokalnog Kriznog štaba, potpredsednik Vlade Srbije Rasim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.