Kuvajt odobrio kredit od 25 miliona evra za Prokop

Izvor: Studio B, 23.Okt.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuvajt odobrio kredit od 25 miliona evra za "Prokop"

Kuvajtski fond za arapski ekonomski razvoj odobrio je Srbiji kredit od 25 miliona evra za izgradnju glavne železničke stanice "Prokop" u Beogradu, saopšteno iz kabineta potpredsednika srpske vlade Rasima Ljajića.

Kako se navodi, Ljajića je o tome obavestio generalni direktor Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj Abdulvahab Al-Bader. Dodaje se da je Srbija pored Ukrajine jedina evropska država kojoj je u ovoj godini odobren kredit Kuvajtskog fonda za arapski >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ekonomski razvoj.

Sporazum o realizaciji kuvajtskog kredita za izgradnju železničke stanice "Prokop" biće potpisan u Beogradu 28. novembra ove godine, najavljeno je iz kabineta Rasima Ljajića, koji je i ministar unutrašnje i spoljne trgovine. Sporazum će potpisati predsednik Vlade Srbije Ivica Dačić i generalni direktor Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj Abdulvahab Al-Bader.

U saopštenju se navodi da će tokom novembarskog boravka kuvajtske delegacije u Srbiji, predstavnicima Kuvajtskog fonda za arapski ekonomski razvoj biće predstavljeni i drugi infrastrukturni projekti Vlade Srbije. O tim projektima je, podseća se, bilo reči prilikom prekjučerašnjeg razgovora potpredsednika Vlade Srbije i ministra trgovine Rasima Ljajića i premijera Kuvajta Džabera Al-Mubaraka Al-Sabaha u Kuvajtu. 
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kuvajt odrešio kesu Ljajiću

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2012

Kuvajtski fond za arapski ekonomski razvoj odobrio je Srbiji kredit od 25 miliona evra za izgradnju glavne železničke stanice "Prokop" u Beogradu, saopšteno je danas iz kabineta potpredsednika srpske vlade Rasima Ljajića...Kako se navodi, Ljajića je o tome obavestio generalni direktor Kuvajtskog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.