Jeftiniji roming od 30. juna

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 28.Jun.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeftiniji roming od 30. juna

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da će 30. juna početi da se primenjuje sporazum Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovini i Makedonije o jeftinijem romingu

Ljajić je za RTS rekao da će u naredne tri godine doći do postepenog snižavanja cene rominga, s obzirom da su one višestruko veće čak i u odnosu na zemlje Evropske unije.

On je povodom odluke Upravnog suda >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << Crne Gore da taj sporazum nije u skladu sa interesima tamošnjih operatera rekao da je u kontaktu sa kolegama iz Crne Gore i da su dobili uveravanje da će sporazum stupiti na snagu uprkos odluci tog suda.

Ljajić je kazao da će regulatorno telo Crne Gore doneti novu odluku koja je u skladu sa sporazumom i dodao da će se verovatno operateri žaliti, ali da to neće odložiti primenu sporazuma.

Izvor: Beta

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.