Ambasada Indije na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Izvor: DobreVesti.rs, 24.Feb.2019, 23:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Indije na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Ambasada Indije je na na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu predstavila turističke potencijale prostrane i mnogoljudne države čija istorija doseže više hiljada godina u prošlost.

 
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić i Ambasador Republike Indije Subrata Bataćarđi svečano su otvorili štand Indije.
 
Jačanje saradnje u oblasti turizma bila je jedna od prioritetnih tema prilikom razgovora uvaženog Potpredsednika Indije Venkai Naidua tokom njegove posete Srbiji u septembru 2018. U Ambasadi Indije u Beogradu smatraju da je turizam šansa za razvoj ekonomske saradnje dve države.
                                                       ...
Pogledaj vesti o: Rasim Ljajić

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Završen sajam turizma: Egipat partner 2020.

Izvor: MC Bor, 25.Feb.2019, 09:15

Bor, Beograd, . EGIPAT –  ZEMLJA PARTNER SAJMA TURIZMA 2020. GODINE. Na Beogradskom sajmu obavljena primopredaja partnerstva između Republike Bugarske i Arapske Republike Egipta na 41. Međunarodnom beogradskom sajmu turizima.. U primopredaji su učestvovali Nj.E. Radko Vlajkov, ambasador...

Nastavak na MC Bor...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.